Automatizari Porti

 

Blue Scorpio Company ofera servicii de automatizare porti cu control acces.

Automatizarile pentru porti sunt concepute pentru un confort maxim si elimina complet efortul uman la deschidere / inchidere porti pentru permiterea sau restrictionarea accesului autovehiculelor. Au o durata de viata ridicata si o rezistenta sporita la efractie.

Sistemele de automatizari sunt actionate din telecomanda sau manual prin intermediul unui comutator cu cheie. In functie de tipul de porti care sunt batante sau culisante, sistemele au in componenta unul sau doua motoare, unitatea centrala de comanda, fotocelule (pentru oprirea in siguranta a portii in cazul in care autovehiculul se afla intre fotocelule pe perioada de deschiderie sau inchidere a acesteia), 2 telecomenzi sau optional mai multe.

Sistemele confera inchideri / deschideri silentioase, nu necesita intretinere si au un sistem de deblocare in cazul unei intreruperi de curent. Temperatura de functionare este situata intre -35 pana la +55 grade Celsius.

Toate sistemele de automatizare pot fi controlate si de un sistem de control acces prin card de proximitate, tastare cod prin intermediul unei tastaturi numerice, cartela cu cod de bare, etc.

Serviciile oferite de firma noastra sunt :

 

  • Control Acces auto in curti cu porti batante sau culisante (glisante).
  • Automatizari usi garaje:basculante, culisante, pliante, obloane echilibrate, usi industriale
  • Bariere acces auto / blocare acces auto