Instalari Interfoane si Videointerfoane

 

Blue Scorpio Company ofera servicii de instalare interfoane si videointerfoane pentru case, apartamente de bloc, sedii de firme, etc. Sistemele de interfonie sau videointerfonie permit accesul persoanelor prin automatizarea cailor de acces cat si verificarea persoanelor prin sistem audio sau sistem audio-video. Accesul este controlat de o yala electromagnetica ingropata sau aplicata. 

Interfoanele se monteaza in blocuri, case, vile, birouri asigurand comunicarea vocala cu exteriorul sau intre personalul aflat in incaperi diferite precum si restrictionarea accesului persoanelor autorizate. Accesul in interiorul perimetrului fiind permis doar cu acceptul unei persoane din interior ce se afla la celalalt capat de comunicare sau cu ajutorul unui card, a unei cartele, a unui cod pe tastatura sau cheie.

Video Interfoanele sunt utilizate cel mai des in mediul rezidential si au in plus fata de interfoane posibilitatea vizionarii pe cale video a persoanei ce incearca sa obtina acces in perimetru existand variante de comunicare duplex sau semi-duplex.  Video Interfoanele pot fi instalate cu ajutorul cablurilor acolo unde este posibil iar in cazul in care cablarea nu se poate efectua se pot folosi sisteme de video interfon wireless.

Montarea unui sistem de interfonie si videointerfonie are urmatoarele avantaje :

- siguranta proprietatii si usurinta folosirii

- pastrarea linistii si curateniei pe scara blocului

- monitorizarea in orice moment a intrarii in scara blocului

- acces doar controlat pe baza de cartela de proximitate sau cartela optica

 

Instalare Post de Interior (monitor color sau display color)

  • Monitor LCD cu touch screen
  • Monitor LCD hands-free

Instalare Post de Exterior

  • Camera video cu infrarosu (IR)

Instalare Post de Exterior cu apelare numerica

Instalare Yale Electromagnetice

  • ingropate
  • aplicate

Instalare Yale Inteligente cu Cititor de Carduri sau Cititor de Amprenta